Lehtë deri tek ne – Lehtë deri tek puna

Bulevardi Nëna Terezë, H.24/nr.2.
10 000 Prishtinë, Kosovë

KONTAKT

Me qëllim të përmirësojmë komunikimin dhe përgjigjet e pyetjeve tuaja në lidhje shërbimet tona, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë, ndërsa ne do të mundohemi t’ju përgjigjemi sa më shpejtë.

qr code

Biografi e shkurtë

Dërgoni CV-në tuaj dhe zmadhoni mundësitë për punësim (doc, docx ose pdf, eri 5mb max).