SHËRBIMET

Shërbimet tona janë falas dhe pa tatim për kandidatët.

Aplikoni dhe synoni për një të ardhme më të mirë për Ju dhe familjen Tuaj, ashtu siq kanë bërë shumë kandidatë tanë nga i gjithë rajoni.

KOMPANIA NDËRKOMBËTARE ARTIGUM MANAGEMENT ËSHTË ME EKSPERIENCË SHUMËVJEÇARE NË PUNËSIMIN E PUNËTORËVE MJEKËSOR. ARTIGUM MANAGEMENT U BËN THIRJE TEKNIKËVE MJEKËSOR/INFERMIEREVE (TË DREJTIMIT TË PËRGJITHSHËM, PEDRIJATIK OSE AKUT), TË CILËT JANË TË INTERESUAR PËR NJË PUNË TË PËRHERËSHME NË GJERMANI, TË PARAQITEN NË KONKURSIN E HAPUR TË FAQES TË KOMPANISË ARTIGUM MANAGEMENT.

Bashkëpunimi me një numër të madh institucionesh mjekësore në të gjithë Gjermaninë.

Kurse falas të gjuhës gjermane në qytetin tuaj.

Nostrifikim falas të diplomes tuaj në Gjermani.

Hyrje e paguar në provimin Telc.

Marrja e vizës në ambasadën Gjermane.

Me fillim e kursit të gjuhës gjermane e fillojmë edhe procesin (ANERKENNUNG) e nostrifikimit të diplomës tuaj.

SI PUNOJMË

Dëshironi të punoni në Gjermani dhe nuk dini se si ta arrini qëllimin në menyrën më efikase?
Atëherë ne do të kujdesemi për këtë çështje. Njohim punëdhënës në Gjermani, të cilët duan të ju njoftojnë dhe punësojnë në Gjermani.